KATEGORIJE
BRANDOVI
lang:
košarica

Tvrtka GEHWOL ima zaista dugu tradiciju; još davne 1868., prije više od 140 godina gospodin Eduard Gerlach osnovao je drogeriju- kemijski laboratorij koji je bio preteča tvornice i temelj tvrtke.Neprekidnim usavršavanjem i širenjem ponude nastala je tvrtka koja je danas sinonim za NJEGU STOPALA.Kozmetika GEHWOL razdvojena je na kozmetičku liniju GEHWOL (koja se prodaje isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama) i na profesionalnu liniju GEHWOL FUSSKRAFT (koja se prodaje isključivo profesionalcima) budući da je primarno tržište Gehwol preparata bilo tržište Njemačke koje je vrlo veliko i zahtjevno, te ima registrirano više od 50 000 pedikerskih salona. Pročitajte više na: http://www.gehwol.de/ . NAŠ GEHWOL/ GERLACH KATALOG PREUZMITE OVDJE.

GEHWOL LETAK PREUZMITE OVDJE .

SOFT FEET KREMA
sa ekstraktima meda i mlijeka

SOFT FEET KREMA , 125 ml

Soft feet krema 125 ml

Rješava klasične probleme stopala dok istovremeno opskrbljuje kožu prirodnim aktivnim sastojcima

zadržava je svježom i mirisnom.

Pripremljena novom recepturom s duboko djelujućim hijaluronom , ekstraktima meda i mlijeka

kao i ureom u kombinaciji s glicerinom. Njegujući sastojci opskrbljuju kožu stopala dodatnom vlagom i štite je od stvaranja natisaka

i zadebljale kože.Njega za stopala koja nije samo djelotvorna , već će kožu razmaziti i opustiti vas u dnevnom wellnes ritualu.

 

sadrži: ekstrakt meda i mljieka, hijaluron, ureu, ulje avokada,vitamin E i glicerin

brand:GEHWOL
šifra:8101240703
MP cijena:117,00 HRK
varijacija:
 
kupi: